Leakshooter LKS1000-V2 – Lekdetectie camera

10.00

  • Lekkage detectie druksystemen en vacuüm
  • Detectie lekkages met toongenerator
  • Extreem gevoelig tot 20 meter
  • Exacte locatie weergave in scherm
  • Lekkage zichtbaar maken op foto
  • Snel en eenvoudig inzetbaar

Beschrijving

De LeakShooter is een unieke ultrasooncamera die in staat is om zowel perslucht- als vacuümlekkages op te sporen en deze digitaal vast te leggen op foto. Het apparaat is uitgerust met een groot kleurenscherm dat de exacte positie van de lekkage weergeeft. Bovendien is de LeakShooter uitermate geschikt voor het detecteren van akoestische lekkages in ruimtes, in combinatie met de Dome Tweeter die hoogfrequente geluiden produceert die door kieren en spleten kunnen ontsnappen.
 
De LeakShooter kan lekkages van slechts 0,1 mm bij 3 bar op een afstand van 20 meter detecteren en legt deze vast op foto, waardoor het gemakkelijk is om informatie over te dragen aan monteurs, opdrachtgevers of andere betrokkenen. Dankzij het grote LCD-scherm krijgt u snel inzicht in de locatie van de lekkage, zelfs op tientallen meters afstand.
 
Lekkages worden gemarkeerd met een geel kader wanneer u in de buurt bent, en met een rood kader wanneer u precies boven het lek staat. Van deze situatie wordt een foto opgeslagen, waardoor rapportage eenvoudiger wordt.
 
Het instrument registreert actuele RMS- en maximale RMS-waarden en kan tot ongeveer 1000 hoge resolutie foto’s opslaan. Met de USB-aansluiting kunt u snel en eenvoudig foto’s downloaden zonder speciale software. De foto’s zijn voorzien van een datum- en tijdstempel. Het meetfrequentiebereik is instelbaar van 34 tot 46 kHz met een tolerantie van ±1 kHz.
 

Dit meetinstrument huren? Vraag direct aan via het offertemandje of neem contact op.