Ahlborn Almemo 8590-9 – 9 kanaals datalogger

10.00

  • Hoge nauwkeurigheid en stabiliteit
  • Meten tot 50 m/sec. optioneel tot 400 m/sec
  • 65 standaard meetbereiken/eenheden
  • Temp meten, resolutie 0,001 K (8.. + 65 ° C)
  • Compact en licht van gewicht
  • Op batterij of netvoeding

Beschrijving

De Almemo 8590-9 is een zeer nauwkeurige 9-kanaals datalogger en meetinstrument, speciaal gemaakt om meetgegevens van verschillende sensoren vast te leggen. Dit apparaat is veelzijdig, ondersteunt alle gebruikelijke meeteenheden, en biedt functies voor zowel nauwkeurige als snelle metingen. Het kan tot 50 metingen per seconde uitvoeren, en met een externe geheugenmodule zelfs tot 100 metingen per seconde. Dit maakt het geschikt voor veel verschillende toepassingen.

De datalogger kan zelfstandig werken of als interface met een PC worden gebruikt, wat zorgt voor flexibiliteit. Bij het huren van dit instrument krijgt u sensoren naar keuze en optioneel software voor het loggen en instellen van de meter. Omdat dit model geen display heeft, moet het vooraf worden ingesteld of aan een PC worden gekoppeld om de meetgegevens te kunnen zien. Ondanks het ontbreken van een scherm heeft het dezelfde functies als de andere dataloggers uit de Almemo-serie.

Het wordt geleverd als een complete set, inclusief de sensoren die u nodig heeft. Als u de meetwaarden direct wilt kunnen aflezen tijdens het meten, raden we aan de Almemo 2590 te gebruiken, die wel een display heeft.

Heeft u interesse in dit instrument? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.