Ahlborn Almemo 2690-8 Datalogger

10.00

  • 5 universele meetingangen
  • 100 metingen per seconde
  • Optioneel uitbreidbaar naar 400 m/s
  • Duidelijke grafisch display
  • Meer kanalen gelijktijdig weergeven
  • Datalog functie voor 200.000 meetwaarden

Beschrijving

De Alhborn Almemo 2690-8 datalogger, met vijf ingangen, kunnen tot 100 metingen per seconde vastleggen. Een enkele Almemo-ingang kan worden opgesplitst in vier aparte ingangen, waarmee bijvoorbeeld zowel de relatieve vochtigheid als het dauwpunt kunnen worden gemeten.
 
Dankzij het grote grafische display met 16 regels krijgt u een helder overzicht van de actuele meetwaarden, zowel in cijfers als in diagramvorm. De dataloggers bieden meerdere configuratiemogelijkheden met vijf galvanisch gescheiden ingangen, optionele geheugenuitbreiding via SD-kaart, pc-aansluiting en een optionele pc-verbinding, wat dit apparaat tot een veelzijdige en moderne datalogger maakt.
 
Almemo staat voor een universeel meetinstrument dat geschikt is voor sensoren met speciale IEEE 1451.4 ingangen. Dankzij dit systeem herkent de datalogger automatisch de kenmerken van de aangesloten sensor, waardoor het apparaat eenvoudig te gebruiken is. Bij het aansluiten van de stekker herkent de meter direct om welk type sensor het gaat, zonder dat handmatige instellingen of aansluitacties nodig zijn.
 
Metesco biedt de 2690-8 datalogger zowel te huur als te koop aan. Vraag gerust naar de mogelijkheden.
 
Deze 9-kanaals datalogger huren? Vraag direct aan via het offertemandje of neem vrijblijvend contact op.