Wanddiktemeter Drone – Multigauge 6000

10.00

  • Wanddiktemeter voor schepen / staal constructies
  • Leverbaar met sensor 3-250 mm of 1-50mm
  • Gebruik op o.a. schepen en plants
  • Contact diameter probe 6mm of 13mm
  • Meetresolutie 0.1mm of 0.05mm

Beschrijving

De TritexNDT Multigauge 6000 speelt in op de groeiende vraag naar drone-inspecties op hoogte, die steeds meer specialistische apparatuur vereisen. Deze drone-compatibele wanddiktemeter is speciaal ontworpen om op drones of UAV’s te worden gemonteerd. De technologie is al succesvol toegepast op verschillende dronemodellen en is wereldwijd de eerste diktemeter die specifiek voor drones is ontwikkeld.

De Tritex Multigauge 6000 biedt draadloze communicatie tot 500 mm met de bijbehorende software op een laptop of PC. Het apparaat is ideaal voor het uitvoeren van metingen op moeilijk bereikbare locaties, zoals windmolens, zendmasten, silo’s en offshore platforms.

Net als de Multigauge-modellen 5500, 5600 en 5700 maakt dit instrument gebruik van automatische sensorherkenning. Het meetbereik loopt van 1 tot 250 mm, afhankelijk van de sensor. Daarnaast kan de Tritex Multigauge 6000, net als andere Tritex-instrumenten, coatings en corrosie tot 20 mm negeren, wat essentieel is voor nauwkeurige metingen in uitdagende omgevingen.

Metesco is officieel distributeur van Tritex NDT en biedt alle modellen van deze hoogwaardige meetinstrumenten aan.

Datasheet

Download